GoPro Hero 3+ Black

De geavanceerde camera voor sportbeoefenaars, filmproducenten en amateurs. De GoPro HERO3+ Black edition is kleiner, lichter en krachtiger.

Huurprijzen GoPro Hero3+ Black

Wij hanteren een starttarief van 29 euro, met een opvolgende dagprijs van 5 euro per dag tot 7 dagen. Daarna wordt er een dagprijs van 3 euro per dag gehanteerd. Wilt u langer dan 2 weken huren? Neem dan contact met ons op, voor een prijs op maat.

Dagen: 1 2 3 4 5 6 7
Totaal prijs: € 29,- € 34,- € 39,- € 44,- € 49,- € 54,- € 60,-
Dagen: 8 9 10 11 12 13 14
Totaal prijs: € 63,- € 66,- € 69,- € 72,- € 75,- € 78,- € 80,-

Bovenstaande prijzen zijn incl 21% BTW en op basis van afhalen + terug brengen. De borg bedraagt € 150,- en dient inclusief huurprijs vooraf te worden betaald. U kunt alleen contant betalen op de afhaallocatie, dus zorg dat u contant geld bij u heeft!

Omschrijving

Maak HD video-opnames tot 120 beelden per seconde en neem 12 megapixel foto’s met 30 beelden per seconde korte series. Met de ingebouwde Wi-Fi kun je de GoPro inschakelen met de meegeleverde Wi-Fi afstandsbediening voor nog meer flexibiliteit met je iPhone of iPad om een live beelden te bekijken of je actieopnamen af te spelen. Met zijn tot 60 m waterdichte behuizing, stereomicrofoons en goede prestaties bij weinig licht, kun je de GoPro HERO overal bevestigen zodat je nooit een moment mist. Autorijden, skiën , kajakken, fietsen of schaatsen met de voor GoPro geschikte bevestigingen.

Perfect beeld
De GoPro Hero 3 staat bekend om zijn goede beeld en bouwkwaliteit. De GoPro neemt alle films op in 1080P HD kwaliteit, of in 720P HD met hoge frame rate.

Behuizing
Door de stevige behuizing van polycarbonaat is de GoPro bestand tegen extreme omstandigheden. Zo is deze behuizing 60m waterdicht, en maakt deze door de platte lens zowel boven als onderwater scherpe beelden.

Wi-Fi
Door de ingebouwde Wi-Fi hotspot kun je de Go Pro met je smartphone bedienen. Je kunt de camera aan- en uitzetten, het filmen starten, een foto maken of de instellingen wijzigen. Hiervoor heb je de GoPro app nodig. (Deze app kun je kosteloos downloaden in de Play Store (Android) of in de App Store (Apple))

Monteren
Met behulp van de bij te huren accessoires is een Go Pro overal op te monteren. Dit maakt de GoPro de meest veelzijdige camera die er is. Door de behuizing hoef je je geen zorgen te maken dat de camera nat wordt. Diverse voorbeelden waar je een GoPro op kunt monteren: Helm, Ski’s, Snowboard, Hoofd, Auto, Motoren, Quads, Fietsen, Surfboard, Kites en nog veel meer!

Bijzonderheden

  • Professionele HD videocamera met tot 120 bps (720 p), 60 bps (1080 p), 48 bps (1440 p) en 240 bps (WVGA)
  • 12 megapixel foto-opnames met 30 beelden per seconde korte serieopname
  • Wi-Fi ingebouwd en Wi-Fi afstandsbediening inbegrepen
  • Stereomicrofoons en professionele prestaties bij weinig licht
  • Tot 60 m waterdichte behuizing

Inhoud GoPro Hero3 Black

  • GoPro HD HERO3+ Black Videocamera
  • Wi-Fi afstandsbediening
  • Waterdichte behuizing
  • Diverse (standaard) bevestigingsmaterialen
  • Batterij en kabels

Ophaallocatie

Wij hebben een ophaal locatie voor de GoPro in Etten-Leur (regio Breda / Roosendaal), Noord-Brabant. Maar tevens kunnen wij ook de Go Pro per post naar u toe zenden! Op de laatste dag van uw huurperiode stuurt u de GoPro weer retour en storten wij binnen enkele dagen de borg terug op uw rekening.

http://www.goprobrabant.nl http://www.ski-camera.nl http://www.fiets-camera.nl